menu

Portokali België opent de deuren! (B2B)

In de eerste paar weken van 2022 zijn we druk bezig geweest met een uitbreiding van ons bereik bij onze zuiderburen. Vanaf vandaag (25 februari 2022) starten we dan ook officieel met Portokali België. Deze tak zal zich vooral gaan richten op B2B, dus met name op bedrijfsuitjes en lustrum- of jubileumreizen met een groep.

Ook hier blijft onze visie uiteraard hetzelfde: bij Portokali is het zeilen zonder grenzen. Dat wil zeggen dat er geen beperkingen zijn aan je dromen of wensen. Wij zorgen dat het allemaal geregeld wordt en dat je zorgeloos kunt genieten van een heerlijke zeilvakantie in de zon. 

Bedrijfsuitje zeilen Zeiljacht binnenkant
Zeilen bedrijfsuitje zon Slingeren met het flottielje bedrijfsuitje op het water

Het vaarseizoen staat alweer op het punt van beginnen en we zijn momenteel dus hard aan het werk om alle boten weer in topconditie te krijgen, voordat de eerste gasten komen. Vandaar dat we de lancering van de Portokali.be website nog even uitstellen tot na de zomer van 2022.

Wel is er uiteraard een contactpersoon die altijd bereikbaar is. Michel komt graag bij je langs om de mogelijkheden voor jouw gezelschap te bespreken. Hij vertelt je graag meer over Portokali België en al het plezier dat er met jouw bedrijf te beleven is op de Middellandse Zee. 

 

Contact ons!

Voel je dus vooral vrij om contact op te nemen als je nieuwsgierig bent. We gaan graag voor je aan de slag om samen tot een onvergetelijke reis te komen!

Portokali België
Michel Nierinck
info@portokali.be
+32 476 23 00 94

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!