menu

Bedrijfsuitje

Hoe gaaf is het om met een groep collega’s, de directie of misschien wel je hele bedrijf te gaan zeilen? Of het nou voor de teambuilding is, als een beloning na een periode van hard werken of om een jubileum te vieren: een zeilvakantie met Portokali is dé perfecte keuze voor een bedrijfsuitje. Alles is mogelijk. Van spectaculaire regatta’s tot vergaderingen op unieke locaties en van full service genieten tot een training in leiderschap en samenwerking.

Zeilen met je bedrijf

Portokali is gespecialiseerd in bedrijfsuitjes op het water. Of het nou voor een klein groepje collega’s, de directie of het hele bedrijf is: we verzorgen gegarandeerd een onvergetelijk bedrijfsuitje. Helemaal op maat, precies zoals jij het in gedachten hebt.

Bedrijfsuitje op het water

Zo’n bedrijfsuitje is natuurlijk niet alleen maar zeilen. Hier kunnen we tal van activiteiten omheen organiseren, zodat elke dag een compleet nieuwe belevenis is. Echt alles is mogelijk.

Van vergaderingen op bijzondere locaties, tot het verkennen van eilanden per quad of scooter, een uitstapje om te gaan golfen, cultuursnuiven op historische locaties of een middagje helemaal uit je dak gaan op een jetski, wakeboard of banaan achter een speedboot. Jij bedenkt het, wij regelen het.

bedrijfsuitje op het water

Hoog serviceniveau

Ook qua verzorging kun je alle kanten op tijdens een bedrijfsuitje met Portokali. Als je wilt, gaat er op elke boot een hostess mee, die iedereen de hele dag voorziet van lekkere hapjes en drankjes. Ben je zelf een koning(in) in de keuken? Dan kun je aan boord ook alles zelf bereiden natuurlijk. Hoewel de meeste mensen uiteindelijk toch ervoor kiezen om zich te laten verwennen in een restaurant met de lokale specialiteiten… Of een combinatie van dit alles, dat kan natuurlijk ook!

Idem dito voor wat betreft de schipper. Deze kan enkel ter ondersteuning aan boord zijn, of al het werk uit handen nemen zodat jullie alleen nog maar hoeven te relaxen.

Wat moet ik me voorstellen bij een zeilend bedrijfsuitje?

Afhankelijk van de grootte van de groep, wordt een aantal jachten ingezet. Er kunnen zo’n 6-10 personen per jacht mee. Hier verblijft iedereen op gedurende de trip. Hoewel je dus elke dag een nieuwe bestemming aandoet, heeft iedereen continu al z’n spullen bij de hand en hoeft de koffer niet elke dag opnieuw in- en uitgepakt te worden. Wel zo fijn.

Kunnen jullie zelf varen? Prima! Liever even geen verantwoordelijkheid en lekker ontspannen kunnen genieten? Ook prima! Wij zorgen dan dat er op elk jacht een van onze eigen Nederlandstalige schippers meevaart, die alle zorgen uit handen neemt. Wel mag je natuurlijk alsnog overal mee helpen en kun je veel leren, als je wilt.

Iedereen slaapt aan boord, in tweepersoons cabines. Er zijn ook douches, toiletten en een keukentje aanwezig, dus in principe ben je helemaal zelfvoorzienend en kun je gaan en staan waar je maar wilt.

bedrijfsuitje zeilvakantie

Nieuwsgierig geworden?

Neem vooral eens contact met ons op! We kunnen altijd, geheel vrijblijvend, even babbelen over de mogelijkheden.

Bestemmingen

Griekenland

Eindeloos veel eilanden, ontzettend gastvrije mensen en authentieke haventjes. Dé ingrediënten voor een heerlijke zeilvakantie!

Meer info

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!