menu

Lustrumreis

Heb jij met je dispuut, jaarclub of misschien wel je hele vereniging een lustrum te vieren? Portokali organiseert voor jou een legendarische lustrumreis op het water. Is alleen maar zeilen niet spannend genoeg? Maak je geen zorgen, we kunnen de week zo plannen dat je van de ene gave activiteit naar de andere zeilt. Eilanden verkennen met een quad, lokale proeverijen, uitdagende hikes en onvergetelijke feestjes op onbewoonde eilanden.

Voor wie?

Wij organiseren unieke lustrumreizen op maat voor jaarclubs, disputen, verenigingen en andere groepen. Van 5 tot 500 personen. Alle leeftijden en ook zonder zeilervaring ben je van harte welkom. Ook bedrijven ontvangen we graag aan boord. Kijk hiervoor ook vooral even op onze pagina over bedrijfsuitjes.

Lustrumreis op het water

Zeilend op je eigen jacht (of met een hele vloot) van het ene hoogtepunt naar de volgende. Dat is pas genieten! Geen rondreis waarbij je elke dag weer je koffer moet in- en uitpakken en veel tijd kwijt bent met van A naar B komen, maar een ontdekkingstocht waarbij de reis zelf minstens net zo leuk is als alle bestemmingen. Als je onderweg bent, ben je namelijk gewoon met z’n allen volop aan het genieten op je jacht. Een beetje zeilen, dolfijnen spotten, voor anker in een mooie baai om te snorkelen, de boot besturen, muziekje aan, dansen op het voordek of gewoon lekker in de zon liggen terwijl de hostess met lekkere hapjes en drankjes naar buiten komt.

Dacht je dat het varen met een luxe zeiljacht en een privé schipper en hostess alleen was weggelegd voor de happy few? Dan hebben we goed nieuws voor je. Iedereen kan dit namelijk doen! Het is veel toegankelijker dan de meeste mensen denken… Al voor een paarhonderd euro per persoon, maak je de reis van je leven.

Kun je nu al niet meer wachten en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral even contact met ons op!

Lustrumreis Portokali
lustrumreis snorkelen

Unieke lustrumreis op maat

Elk dispuut, jaarclub of vereniging heeft zijn eigen waardes, wensen en dromen, dus geen enkele lustrumreis is bij ons dan ook hetzelfde. Geen standaard pakketten, maar op maat samengesteld, precies volgens jullie standaard. Wij varen al jarenlang rond door de mooiste gebieden van Europa, dus we weten overal precies de juiste plekken te kiezen die passen bij jouw groep.

Elke dag een extra activiteit naast het zeilen? Doen we! Eilanden ontdekken per quad, scubaduiken met schildpadden, lokale (wijn)proeverijen, sunset hikes, een regatta (zeilwedstrijd) of je helemaal uitleven op een jetski, wakeboardend achter een speedboot of gelanceerd worden van een tube… Het kan allemaal!

Liever mooie dorpjes ontdekken, ’s middags een terras op, happie eten en vervolgens de club in? Ook dat kan! Afgewisseld met een nacht op een onbewoond eiland, skinnydippen onder een ongekend mooie sterrenhemel, een privé BBQ op het strand en snorkelsessies in kristalhelder water? Done.

Jij verzint het (of dat doen we samen), en wij regelen het!

Lustrumreis in het paradijs - Concreet

Hoe zo’n lustrumreis op het water er in de praktijk uitziet? Je vliegt vanaf Nederland naar een mooi bestemming toe (de Griekse en Kroatische eilanden zijn echte aanraders) en vervolgens stap je aan boord van een zeiljacht. Afhankelijk van de grootte van jullie groep regelen we een bepaald aantal jachten die voor jullie klaarliggen in de haven met een vlag met jullie logo erop in de mast. Je kunt met 4-10 man op een boot. Wij zorgen voor Nederlandstalige crew (een schipper en eventueel een hostess op elke boot) die jullie meenemen door het paradijs. Zij dragen alle zorg en verantwoordelijkheid voor de boot, dus jullie kunnen voor de volle 100% genieten. Liever zelf varen? Dat kan natuurlijk ook, mits je in bezit bent van de juiste vaarbewijzen.

De zeiljachten zijn niet alleen jullie transportmiddel, maar ook meteen jullie verblijfplaats voor de trip. Zo ben je dus eigenlijk continu met je huis op pad, steeds weer naar een nieuwe bestemming. Maar dan zonder dat je hoeft te verhuizen. We varen met luxe zeiljachten die allemaal zijn uitgerust met meerdere slaapkamers, badkamers, een keuken, douches en genoeg lekkere loungeplekken aan dek. Oh, en een grote koelkast, dus met die koude biertjes en gin-tonics komt het ook zeker goed!

Zie je jullie al ronddobberen op de Middellandse Zee? Bel of mail ons gerust eens om van gedachten te wisselen. We doen jullie graag een geheel vrijblijvend voorstel op maat, voor een onvergetelijke reis.

Bestemmingen

Griekenland

Eindeloos veel eilanden, ontzettend gastvrije mensen en authentieke haventjes. Dé ingrediënten voor een heerlijke zeilvakantie!

Meer info

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!