menu

Zeiljacht huren

Geniet van optimale vrijheid op je eigen jacht. Je hoeft met niks en niemand rekening te houden en kunt eindeloos ontdekken vanaf het altijd blauwe water. Portokali biedt zeiljachten aan op toplocaties over de hele wereld. Van luxe catamarans met alles erop en eraan, tot simpelere zeiljachten en alles daartussenin. Zelf varen? Prima. Liever een van onze schippers mee? Ook prima. Alles is mogelijk om jouw ideale vakantie te creëren.

Zeiljacht huren bij Portokali

Bij Portokali kun je zeiljachten huren op toplocaties over de hele wereld. Zeil door de tropische wateren van Thailand, of verken Noorwegen of de Canarische eilanden met een eigen zeiljacht. Houd je niet zo van de kou? Ontvlucht de Nederlandse winter en beleef een heerlijk warme zeilvakantie in de Caribbean. Het kan allemaal. Waar je ook heen wilt, wij zorgen dat je er een onvergetelijke zeilvakantie gaat beleven. Wij verhuren jachten van betrouwbare partners en van goede kwaliteit, zodat jij onbezorgd kunt genieten. Ook is het overal mogelijk om een van onze ervaren, Nederlandstalige schippers of hostesses mee aan boord te nemen, zodat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten!

De zeilvakantie van je dromen

Wij organiseren jouw zeilvakantie, precies op de manier zoals jij dat wenst. Geef ons je voorkeuren door en wij zoeken de boot die perfect bij jou past, of zoek zelf een mooi jacht met behulp van onze zoekmachine hieronder.

Bij ons boek je niet zomaar lukraak een boot. Wij werken enkel met partners en lokale jachteigenaren, waarvan we weten dat de kwaliteit goed is en de service van een hoog niveau. Zo kunnen we de kwaliteit van onze zeilvakanties garanderen. Wel zo’n fijn idee, nu iedereen met een internetverbinding z’n zeiljacht aan kan bieden op de online verhuurmarkt en er dus hier en daar best wat ‘rotte appels’ bij zitten.

Zeiljacht op zee bareboat

Flottieljes zoeken & offerte aanvragen

Vind hier jouw ideale flottielje en vraag meteen online een vrijblijvende offerte aan. Geef in 3 stappen je voorkeuren op en vervolgens komen wij binnen 24 uur bij je terug met een offerte op maat, voor een heerlijke zeilvakantie. Een verhuurweek loopt altijd van zaterdag tot zaterdag.

stap 1 - type zeilvakantie Flottielje zeilen Meezeilen Zeiljacht huren
stap 2 - bestemming

Kies een type zeilvakantie

Aan het laden...

Griekenland Kroatië
stap 3 - route

Kies een bestemming

Aan het laden...

Eigen vloot jachten in Griekenland

Zeiljacht van portokali huren Catamaran en zeiljacht

De zeiljachten van Portokali

Portokali heeft ook een eigen vloot jachten in Griekenland liggen. Deze worden ingezet in onze flottieljes, maar ook als bareboat zijn deze jachten te huur. De vloot bestaat uitsluitend uit jachten van de beste kwaliteit, die natuurlijk met ontzettend veel liefde en zorg worden onderhouden.

Op dit moment heeft Portokali 13 eigen zeiljachten. Deze zijn allemaal van Beneteau, Dufour of Bavaria: de bekende A-merken dus. Ze variëren in grootte tussen de 37 en 50ft (11 – 15 meter) en van 3 tot 6 cabines. Het oudste jacht heeft bouwjaar 2006, de nieuwste 2021 en de rest zit daar tussenin. Voor iedereen is er dus wel een passend jacht te vinden!

Onze jachten liggen aan een privé steiger in onze base in Aegina. Dit is een eiland dat net ten zuiden ligt van Athene (3 kwartier met de ferry, die meerdere keren per dag op en neer vaart naar Athene). Een bestemming waar je vanaf moment één echt het vakantiegevoel te pakken hebt. Een gemoedelijke haven, met een gezellige boulevard vol met restaurantjes en cafés. Ook zijn onze jachten te huren vanuit Athene en zo nu en dan vanaf andere bestemmingen in Griekenland. Heb je specifieke wensen? Neem dan vooral even contact op, want doordat het onze eigen jachten zijn kunnen we vrij flexibel omgaan met het inzetten op andere bestemmingen, one-ways, afwijkende data etc.

Bestemmingen

Griekenland

Eindeloos veel eilanden, ontzettend gastvrije mensen en authentieke haventjes. Dé ingrediënten voor een heerlijke zeilvakantie!

Meer info

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!