menu

Kroatië

Goed georganiseerde havens, fijne voorzieningen en prachtige natuur. Zeilen in Kroatië is zeker een aanrader!

Kroatië

Het is niet voor niets dat Kroatië tot één van de populairste zeilbestemmingen ter wereld behoort. De combinatie van prachtige natuur, super helder water, eindeloos veel eilandjes en gezellige havens zorgen voor een heerlijke vakantiebestemming!

Vaargebieden

Kornati Eilanden

Voor de kust van Noord-Dalmatië ligt het Nationaal Park Kornati. Dit gebied strekt zich ongeveer uit van Zadar in het noorden tot Sibenik in het zuiden. Ook de beroemde Krk watervallen horen dus bij dit gebied!

Meer info
Midden-Dalmatische eilanden

Dit gebied met Split als middelpunt is eigenlijk het meest bekende gebied met vele must-see hotspots. De bekendste eilanden zijn Hvar, Brac, Vis en Korcula.

Meer info

Flottieljes zoeken & offerte aanvragen

Vind hier jouw ideale flottielje en vraag meteen online een vrijblijvende offerte aan. Geef in 3 stappen je voorkeuren op en vervolgens komen wij binnen 24 uur bij je terug met een offerte op maat, voor een heerlijke zeilvakantie. Een verhuurweek loopt altijd van zaterdag tot zaterdag.

stap 1 - type zeilvakantie Flottielje zeilen Meezeilen Zeiljacht huren
stap 2 - bestemming

Kies een type zeilvakantie

Aan het laden...

Griekenland Kroatië
stap 3 - route

Kies een bestemming

Aan het laden...

Flottielje- & meezeilroutes

Rogoznica: Kornati eilanden + Vis, Hvar & Split
Duur: 2 weken

Zeil langs de bekende eilanden als Vis, Hvar en Brac, ontdek de Krka watervallen en vaar door het natuurgebied met de prachtige Kornati eilanden. Gemiddelde dagafstand 15-20NM. Geschikt voor zeilers van elk niveau.

Meer info
Rogoznica: Vis, Hvar & Split
Duur: 1 week

Vaar langs de meest bekende eilanden van Kroatië! Prachtige natuur gecombineerd met mooie steden, overal om je heen. Gemiddelde dagafstand 15-25NM. Geschikt voor zeilers van elk niveau.

Meer info
Athene: Saronische & Argolische Golf
Duur: 2 weken

Vaar langs de kust van de Peleponnesos en doe prachtige eilanden aan als Hydra, Poros en Spetses. Gemiddelde dagafstand: 15-25 NM. Geschikt voor zeilers van elk niveau.

Meer info

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!