menu

Over Portokali

Portokali is in 2007 begonnen als BQ Yachting en in 2013 werd de naam BQ Yachting | Mooi Weer Zeilen. Sinds 1 maart 2021 zijn we overgegaan op de naam Portokali. Dit was de naam van het eerste zeiljacht in onze vloot en betekent in het Grieks oranje, de kleur die we al vanaf dag één gebruiken voor al onze vlaggen en schipper-shirts.

We zijn begonnen als een echt familiebedrijfje, maar inmiddels zitten we met 6 mensen fulltime ‘op kantoor’. Daarnaast werken er nog een aantal mensen parttime achter de schermen en hebben we zo’n 100 Nederlandstalige schippers en hostessen die we gedurende het vaarseizoen inzetten.

We hebben momenteel 15 eigen zeiljachten + een supportboot/rib in onze eigen base op het eiland Aegina in Griekenland liggen. Ons voornaamste vaargebied, waar we de meeste zeilreizen organiseren, is dan ook de Middellandse Zee en met name Griekenland en Kroatië. Daarnaast werken we samen met vaste lokale partners en jachteigenaren over de hele wereld.

Bij Portokali zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel qua bestemming als qua vakantievorm. Als jij een te gek idee hebt voor een onvergetelijke zeilvakantie, dan zorgen wij dat je idee werkelijkheid wordt. Bij ons is het Zeilen zonder grenzen!

zeilen zonder grenzen

Team Portokali

Querijn van Gennep

Querijn van Gennep

Karien van Gennep-Plant

Karien van Gennep-Plant

Wessel Haagh

Wessel Haagh

Jules Bijpost

Jules Bijpost

Daphne Bruil

Daphne Bruil

Joris Bruggeman

Joris Bruggeman

Joeri Snippert

Joeri Snippert

Michel Nierinck

Michel Nierinck – Portokali België

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!