menu

Over Portokali

Portokali is in 2007 begonnen als BQ Yachting en in 2013 werd de naam BQ Yachting | Mooi Weer Zeilen. Sinds 1 maart 2021 zijn we overgegaan op de naam Portokali. Dit was de naam van het eerste zeiljacht in onze vloot en betekent in het Grieks oranje, de kleur die we al vanaf dag één gebruiken voor al onze vlaggen en schipper-shirts.

We zijn begonnen als een echt familiebedrijfje, maar inmiddels zitten we met 5 mensen fulltime ‘op kantoor’. Daarnaast werken er nog 2 mensen parttime achter de schermen en hebben we zo’n 50 Nederlandstalige schippers en hostessen die we gedurende het vaarseizoen inzetten.

We hebben momenteel 13 eigen zeiljachten + een support/speedboot in Griekenland liggen. Ons voornaamste vaargebied, waar we de meeste zeilreizen organiseren, is dan ook de Middellandse Zee en met name Griekenland en Kroatië. Daarnaast werken we samen met vaste lokale partners en jachteigenaren over de hele wereld.

Bij Portokali zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel qua bestemming als qua vakantievorm. Als jij een te gek idee hebt voor een onvergetelijke zeilvakantie, dan zorgen wij dat je idee werkelijkheid wordt. Bij ons is het Zeilen zonder grenzen!

zeilen zonder grenzen

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!