menu

RYA Zeilcursus

Leer zeilen volgens de internationale standaard. Ervaren instructeurs leren je alle technieken die jou vooruithelpen, volgens de methoden van de Royal Yachting Association. Hiermee haal je diploma’s waar je op de hele wereld mee uit de voeten kunt. Van beginner tot professional, er is voor iedereen een cursus die aansluit bij jouw niveau.

Zeilcursus volgens de RYA

De RYA (Royal Yachting Association) is een hoog aangeschreven internationaal erkende organisatie uit het Verenigd Koninkrijk, waar je allerlei diploma’s en certificaten op het gebied van watersport kunt behalen. Voor elk niveau zijn er verschillende cursussen te doen. Van een Competent Crew Course tot de ultieme Yachtmaster Course en van Marine Radio tot Essential Navigation & Seamanship of Day Skipper. Al deze cursussen kun je bij ons in Griekenland volgen.

Het nut hiervan? Buiten het feit dat je jezelf ontzettend veel kennis en vaardigheden toe eigent, maken deze diploma’s het een stuk makkelijker wanneer je waar dan ook op de wereld een jacht wilt huren. Daarnaast zijn ze essentieel als je ooit iets professioneel in de internationale Yachting Industry wilt gaan doen.

Ben je benieuwd naar alle verschillende mogelijkheden of wil je kijken welke cursus bij jouw niveau aan zou sluiten? Neem even contact op en we helpen je graag verder!

RYA logo

Bestemmingen

Griekenland

Eindeloos veel eilanden, ontzettend gastvrije mensen en authentieke haventjes. Dé ingrediënten voor een heerlijke zeilvakantie!

Meer info

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!