menu

Zeilvakanties

Flottielje zeilen

Vaar samen met een groep andere jachten een prachtige route, onder leiding van een moederschip. Je vaart op je eigen jacht (met of zonder schipper) en het moederschip ondersteunt je waar nodig, voor een zorgeloze vakantie. Ontdek de mooiste plekjes, beste restaurants en ongekende gezelligheid die zo’n groep met zich meebrengt. Het belangrijkste in een flottielje? Niks moet, alles mag.

Meer info

Meezeilen

Stap aan boord bij het moederschip van een flottielje en vaar mee met de ervaren (en heel gezellige) schippers die de groep begeleiden. Je hebt geen ervaring nodig, maar mag natuurlijk wel overal mee helpen en je kunt veel leren. Je kunt in je eentje opstappen, samen met andere meezeilers, of ervoor kiezen om het jacht af te huren met je gezin bijvoorbeeld. Een perfect opstapje om het jaar daarop...

Meer info

Zeiljacht huren

Geniet van optimale vrijheid op je eigen jacht. Je hoeft met niks en niemand rekening te houden en kunt eindeloos ontdekken vanaf het altijd blauwe water. Portokali biedt zeiljachten aan op toplocaties over de hele wereld. Van luxe catamarans met alles erop en eraan, tot simpelere zeiljachten en alles daartussenin. Zelf varen? Prima. Liever een van onze schippers mee? Ook prima. Alles is mogelijk om jouw ideale vakantie te creëren.

Meer info

Bedrijfsuitje

Hoe gaaf is het om met een groep collega’s, de directie of misschien wel je hele bedrijf te gaan zeilen? Of het nou voor de teambuilding is, als een beloning na een periode van hard werken of om een jubileum te vieren: een zeilvakantie met Portokali is dé perfecte keuze voor een bedrijfsuitje. Alles is mogelijk. Van spectaculaire regatta’s tot vergaderingen op unieke locaties en van full service genieten tot...

Meer info

RYA Zeilcursus

Leer zeilen volgens de internationale standaard. Ervaren instructeurs leren je alle technieken die jou vooruithelpen, volgens de methoden van de Royal Yachting Association. Hiermee haal je diploma’s waar je op de hele wereld mee uit de voeten kunt. Van beginner tot professional, er is voor iedereen een cursus die aansluit bij jouw niveau.

Meer info

Lustrumreis

Heb jij met je dispuut, jaarclub of misschien wel je hele vereniging een lustrum te vieren? Portokali organiseert voor jou een legendarische lustrumreis op het water. Is alleen maar zeilen niet spannend genoeg? Maak je geen zorgen, we kunnen de week zo plannen dat je van de ene gave activiteit naar de andere zeilt. Eilanden verkennen met een quad, lokale proeverijen, uitdagende hikes en onvergetelijke feestjes op onbewoonde eilanden.

Meer info

Flottieljes zoeken & offerte aanvragen

Vind hier jouw ideale flottielje en vraag meteen online een vrijblijvende offerte aan. Geef in 3 stappen je voorkeuren op en vervolgens komen wij binnen 24 uur bij je terug met een offerte op maat, voor een heerlijke zeilvakantie. Een verhuurweek loopt altijd van zaterdag tot zaterdag.

stap 1 - type zeilvakantie Flottielje zeilen Meezeilen Zeiljacht huren
stap 2 - bestemming

Kies een type zeilvakantie

Aan het laden...

Griekenland Kroatië
stap 3 - route

Kies een bestemming

Aan het laden...

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!