menu

Biograd zeilcruise: Kornati national park & gezellige stadjes

Zeil vanuit Biograd door het gebied bij de Kornati eilanden en bijvoorbeeld de Krka watervallen. Prachtige natuur, afwisselende bestemmingen en goed georganiseerde havens. Geschikt voor (mee)zeilers van elk niveau!

Zeilen vanuit Biograd

Wanneer je vanuit Biograd je zeilvakantie start, kun je heel veel kanten op. Vaar de rivier op richting de Krka watervallen, door het national park Kornati met honderden eilandjes of naar gezellige stadjes aan de kust.

Hier komt binnenkort een voorbeeldroute van hoe een zeilvakantie door dit gebied eruit kan zien. We zullen met een luxe jacht varen, uitgerust met een groot zwemplateau achterop en airconditioning in de kajuit. Een prachtige route, door een National Park en als de wind meezit ook naar de Krka watervallen!

Zeilvakantie in Kroatië

Flottieljes zoeken & offerte aanvragen

Vind hier jouw ideale flottielje en vraag meteen online een vrijblijvende offerte aan. Geef in 3 stappen je voorkeuren op en vervolgens komen wij binnen 24 uur bij je terug met een offerte op maat, voor een heerlijke zeilvakantie. Een verhuurweek loopt altijd van zaterdag tot zaterdag.

stap 1 - type zeilvakantie Flottielje zeilen Meezeilen Zeiljacht huren
stap 2 - bestemming

Kies een type zeilvakantie

Aan het laden...

Griekenland Kroatië
stap 3 - route

Kies een bestemming

Aan het laden...

Gerelateerde routes

Rogoznica: Kornati eilanden + Vis, Hvar & Split

Duur: 2 weken

Zeil langs de bekende eilanden als Vis, Hvar en Brac, ontdek de Krka watervallen en vaar door het natuurgebied met de prachtige Kornati eilanden. Gemiddelde dagafstand 15-20NM. Geschikt voor zeilers van elk niveau.

Meer info

Ga met ons op zeilvakantie!
Grenzeloos genieten, zonder zorgen.

Dat wil ik!